• Szállítási feltételek:

  1. A raktárkészeleten lévő árut 5 munkanapon belül kézbesítjük, a többit a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk. Fenntartjuk a kézbesítési határidő meghosszabbításának lehetőségét, előreláthatatlan események előfordulása esetére. Erről a megrendelőnek késedelem nélkül értesítést küldünk. Az áru a megrendeléskor megadott kézbesítési címre lesz kézbesítve. A termékek mellett a megrendelő nevére kiállított ÁFÁs számla is a rendelés elválaszthatatlan részét képezi, melyet a csomagban mellékelünk. Az áru tulajdonjoga kizárólag a teljes vételár kifizetése után kerül át a megrendelőre.
  2. A megrendelő az áru átvétele előtt bármikor elállhat a vételi szerződéstől, nem köteles átvenni azt, ill. a még nem használt sértetlen árut 14 napon belül vissza küldheti a mellékelt számlán feltüntetett címre. A vételárat 8 napon belül  banki átutalással küldjük vissza.
  3. A nem megfelelő terméket, kérjük ne postai utánvétellel küldjék vissza, nincs módunkban az így küldött csomagokat átvenni!
  4. ​A visszküldés költségei a vevőt terhelik.
  5. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a Megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismét elindítani.
      
  • Fizetési módok:

- Banki átutalás: ha a Megrendelő ezt a fizetési módot választja, a termék (ek) ellenértékét, illetve a szállítási díjat, a rendelés teljesítése előtt, átutalás útján kell kiegyenlíteni a webáruházban megadott bankszámlaszámra.  Banki átutalásos fizetési mód választása esetén a webáruház részére megszabott teljesítési határidő minden esetben a termékek vételárának és a szállítási díjnak a webáruház bankszámláján történő megjelenését követő munkanapon kezdődik meg.
- Készpénzzel átvételkor: a megrendelő ebben az esetben a termékek átvételekor (a házhozszállítás időpontjában, illetve a termékek személyes átvétele során) köteles kiegyenlíteni a termékek vételárát és a szállítási díjat a terméket házhoz szállító futárszolgálatnak.
 

  • Házhozszállítás díja:
A házhozszállítás GLS futárral történik, ennek díja 1650 Ft. Kérjük minden esetben figyelmesen töltse ki a megrendelőlapot, ugyanis az ott megadott email címre érkező, a futárszolgálat által küldött levélben lehet a szállítási időpontot módosítani, amennyiben az Önnek nem megfelelő.

Legnépszerűbb termékek

Akciós termékek

Legújabb termékek