• Szállítási feltételek:

  1. A raktárkészeleten lévő árut 5 munkanapon belül kézbesítjük, a többit a lehető legrövidebb időn belül kiszállítjuk. Fenntartjuk a kézbesítési határidő meghosszabbításának lehetőségét, előreláthatatlan események előfordulása esetére. Erről a megrendelőnek késedelem nélkül értesítést küldünk. Az áru a megrendeléskor megadott kézbesítési címre lesz kézbesítve. A termékek mellett a megrendelő nevére kiállított ÁFÁs számla is a rendelés elválaszthatatlan részét képezi, melyet a csomagban mellékelünk. Az áru tulajdonjoga kizárólag a teljes vételár kifizetése után kerül át a megrendelőre.
  2. A megrendelő az áru átvétele előtt bármikor elállhat a vételi szerződéstől, nem köteles átvenni azt, ill. a még nem használt sértetlen árut 14 napon belül vissza küldheti a mellékelt számlán feltüntetett címre. A vételárat 8 napon belül  banki átutalással küldjük vissza.
  3. A nem megfelelő terméket, kérjük ne postai utánvétellel küldjék vissza, nincs módunkban az így küldött csomagokat átvenni!
  4. ​A visszküldés költségei a vevőt terhelik.
  5. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a Megrendelőre terheljük. Újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismét elindítani.
      
  • Fizetési módok:

- Banki átutalás: ha a Megrendelő ezt a fizetési módot választja, a termék (ek) ellenértékét, illetve a szállítási díjat, a rendelés teljesítése előtt, átutalás útján kell kiegyenlíteni a webáruházban megadott bankszámlaszámra.  Banki átutalásos fizetési mód választása esetén a webáruház részére megszabott teljesítési határidő minden esetben a termékek vételárának és a szállítási díjnak a webáruház bankszámláján történő megjelenését követő munkanapon kezdődik meg.
- Készpénzzel átvételkor: a megrendelő ebben az esetben a termékek átvételekor (a házhozszállítás időpontjában, illetve a termékek személyes átvétele során) köteles kiegyenlíteni a termékek vételárát és a szállítási díjat a terméket házhoz szállító futárszolgálatnak.
 

  • Házhozszállítás díja:
A házhozszállítás GLS futárral történik, ennek díja 1650 Ft. Kérjük minden esetben figyelmesen töltse ki a megrendelőlapot, ugyanis az ott megadott email címre érkező, a futárszolgálat által küldött levélben lehet a szállítási időpontot módosítani, amennyiben az Önnek nem megfelelő.

Legnépszerűbb termékek

Akciós termékek

SUMMER ING

SUMMER ING

10 900 Ft
RANGER CIPŐ

RANGER CIPŐ

24 900 Ft

Legújabb termékek

LODEN KABÁT

39 900 Ft